Наша флота

Стандардна лимузина. Скода Оцтавиа или слично

Извршна лимузина. Мерцедес Бенз Е класа

Стандардни миниван. Опел Виваро или слично

Извршни миниван. Мерцедес Бенз В класе или Мерцедес Бенз Вито Тоурер Селецт